Poze Aparat Anticelulită Cellulles Force II

  • Poze Aparat Anticelulită Cellulles Force II
  • Poze Aparat Anticelulită Cellulles Force II
  • Poze Aparat Anticelulită Cellulles Force II
  • Poze Aparat Anticelulită Cellulles Force II
  • Poze Aparat Anticelulită Cellulles Force II
  • Poze Aparat Anticelulită Cellulles Force II
     
Pin It


Aparat Anticelulită Cellulles Force II

Cod: F0505189

Pret vechi: 420 RON Reducere 64%

Pret nou: 151 RON

Pretul include taxele, pretul nu include cheltuielile de livrare.

Cu aparatul anticelulită Cellulles Force II celulita nu va mai fi o problemă! Cellulles Force II este un dispozitiv uşor care este foarte facil de utilizat. Aduce fermitate şi netezeşte pielea dumneavoastră de la primele aplicaţii. De asemenea întăreşte, formează şi vă stimulează muşchii, arde grăsimea corporală şi toxinele şi activează circulaţia sanguină. Uitaţi de pielea moale şi scăpaţi de celulită mulţumită acestui eficient şi practic aparat anti-celulită care aspiră şi masează pielea dumneavoastră într-un mod uşor şi rapid. Este foarte ieftin şi nu reprezintă nici un risc pentru sănătatea dumneavoastră. Cellulles Force II este perfect pentru coapse, picioare, fese, mâini, abdomen şi spate. Este soluţia ideală pentru a arăta mai bine în această vară.

Funcţionează pe bază de curent electric şi puteţi să îi ajustaţi viteza (de la intensitate mai scăzută la intensitate ridicată)

Cellulles Force II include un aparat anticelulită, un adaptor de curent CA/CC 100V-240V, 50-60 Hz, o bază de reîncărcare şi un manual de utilizare. Spre deosebire de Cellulles Force, această versiune, Cellulles Force II, include 2 cupe pentru masare/aspirare de dimensiuni diferite cu rollere rotative pentru o adaptare mai bună la zona corpului care este tratată

Cellulles Force II includes an anti-cellulite device, an AC/DC power adapter 100V-240V, 50-60 Hz, a charging base and an instruction manual. Unlike Cellulles Force, this version, Cellulles Force II, includes 2 massage/suction cups of different size with rotating rollers for better adaptation to the body area to be treated. 

www.cellullesforce.com

Recomandări pentru utilizarea aparatului Cellulles Force II:

  • Aplicaţi puţin ulei de lămâie înainte de utilizare
  • Aplicaţi puţină cremă anti-celulită după utilizare pentru a îmbunătăţi rezultatele
  • Nu aplicaţi pe aceeaşi zonă a corpului pentru o durată mai mare de 10 mminute în fiecare zi
 


Detalii produs


Categorie: Estetica si tratamente corporale

Greutate produs: 0.71 kg.

Producator: Adore Better Living

Cod produs (SKU): F0505189Produse similare


Cu  Dispozitiv Anticelulitic Cellulles Force , celulita nu va mai fi o problemă! Cellulles Force este un dispozitiv ușor și ușor de utilizat. Oferă fermitate și netezește pielea de la primele...
104 RON
205 RON
  
  
  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?