Poze Cremă Protecție Solară Uva Suntan SPF30 200ml

  • Poze Cremă Protecție Solară Uva Suntan SPF30 200ml
  • Poze Cremă Protecție Solară Uva Suntan SPF30 200ml
     
Pin It


Cremă Protecție Solară Uva Suntan SPF30 200ml

Cod: F0520256

Pret vechi: 138 RON Reducere 64%

Pret nou: 50 RON

Pretul include taxele, pretul nu include cheltuielile de livrare.

Cumpărați Cremă Protecție Solară Uva Suntan SPF30 200ml la cel mai bun preț. Cremă Protecție Solară Uva Suntan este o emulsie de bronzare Ultra-rapidă, fără ulei ce activează melanina și conține SPF 30. Cremă Protecție Solară Uva Suntan este special concepută pentru soare sau toate tipurile de lămpi UVA. Cremă Protecție Solară Uva Suntan conține tirozină, vitamina E, ulei de morcov și Monoï din Tahiti. Cremă Protecție Solară Uva Suntan accelerează producția de melanocite și rezultatele sale pot fi văzute de la prima aplicare. Cremă Protecție Solară Uva Suntan este ideală pentru toate tipurile de piele, activând bronzarea pieliiCremă Protecție Solară Uva Suntan este foarte eficientă pe pielea normală și sensibilă odată ce melanocitele epidermei au fost activate și roșeața pielii a dispărut. Cremă Protecție Solară Uva Suntan este un produs cosmetic pentru uz extern. Cremă Protecție Solară Uva Suntan nu a fost testată pe animale. Păstrați Cremă Protecție Solară Uva Suntan departe de accesul copiilor. Cremă Protecție Solară Uva Suntan are 200 ml.

Recomandări: nu stați la soare perioade lungi de timp, chiar și atunci când se utilizați  produsele de protecție solară. Păstrați sugarii și copii mici departe de lumina directă a soarelui. Expunerea excesivă la soare este un pericol grav pentru sănătate. Aplicați Cremă Protecție Solară Uva Suntan înainte de expunerea la soare. Pentru a menține protecția, repetați frecvent aplicarea produsului, mai ales după ce transpirați, după baie sau uscare.

Instrucțiuni de utilizare: A se agita înainte de utilizare. Aplicati cu un masaj blând până absorbția completă.

 


Detalii produs


Categorie: Produse Solare

Greutate produs: 0.21 kg.

Producator: Sun Uva

Cod produs (SKU): F0520256Produse similare


Aveţi nevoie de o loţiune de  protecţie solară facială  eficientă? Protejaţi pielea tenului şi a gâtului de agresiunile cauzate de soare mulţumită cremei solare faciale FPS +50 Bronzana ! O...
51 RON
115 RON
  
  
  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?